Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Przechowywanie i konserwowanie produktów żywnościowych w warunkach domowych

Full title:
Przechowywanie i konserwowanie produktów żywnościowych w warunkach domowych / Anna Ners, Anna Szczepańska
Authors:
Ners, Anna
Szczepańska, Anna
Publication:
[Wyd. 2]
Publisher:
Warszawa : "Watra"
Publication Year:
1983
Physical description:
39, [1] s. : il. ; 21 cm
ISBN:
8322501048
Subject:
Żywność - konserwacja - wydawnictwa popularne
Żywność - magazynowanie - wydawnictwa popularne
Books
library suggestion
LDR 01102cam|a2200265#i#4500
001 0261900789620
003 RZESZ 005
005 20200314062838.0
008 081208s1983####pl#d|||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8322501048
035 %a IDWydania255556
040 %a RZESZ 005 %c RZESZ 005 %e PNN %d RZESZ 005 %d RZESZ 005
041 0 | %a pol
044 %a pl
100 1 %a Ners, Anna.
245 1 0 %a Przechowywanie i konserwowanie produktów żywnościowych w warunkach domowych / %c Anna Ners, Anna Szczepańska.
250 %a [Wyd. 2].
260 %a Warszawa : %b "Watra", %c 1983.
300 %a 39, [1] s. : %b il. ; %c 21 cm.
650 9 %a Żywność %x konserwacja %v wydawnictwa popularne
650 9 %a Żywność %x magazynowanie %v wydawnictwa popularne
700 1 # %a Szczepańska, Anna.
856 4 0 %u https://opac.ur.edu.pl/integro/site/recorddetail/0261900789620 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-225-0104-8

Loanable items

Call number:
Ewyp. EW/20509
Location:
Lending Room
List of possible branches and departments:
Show list
Available
Call number:
Ewyp. EW/20510
Location:
Lending Room
List of possible branches and departments:
Show list
Available

Items available on-site only

Call number:
Ecz. EW/20508
Location:
Reading Room Campus Zalesie
List of possible branches and departments:
Show list
Available

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process